Сам Са

 
Долгогодишно искуство - обработка, кроење, шиење по димензии за вашиот дом
 
 
 
 
 

Голем избор на завеси

 
Постоиме од 1991 година на пазарот во Македонија.
Во нашиот продажен салон може да се снабдите со најновиот тренд на:
 
 
 

Завеси

 
 
 
 

Детски завеси

 
 
 
 

Декоративни драпер завеси

 
 
 
 

Зебра завеси (ден и ноќ)

 
 
 
 

Вариолајт завеси

 
 
 
 

Корнизи во различни димензии

 
 
 
 
 
 
 
 

ЛЕСНО ОДДРЖЛИВИ МАТЕРИЈАЛИ

 
Перење дозволено на 30 степени без центрифуга.
 
 
 
 
 

НАЈ МОДЕРНИ АКСЕСОАРИ ЗА ЗАВЕСИ

 
 
 
 
 
 
 

Завеси

 
 
 

Детски Завеси

 
 
 

Драпер Завеси

 
 
 

Зебра завеси

 
 
 

Корнизи

 
 
 
 
 

Следи не на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Види повеќе видови на завеси